AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle tartışıp ağlamak

Kahve falında biriyle tartışıp ağlamak

Kahve falında biriyle tartışıp ağlamak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, yalan söylemeyeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle tartışıp ağlamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin diğer yollarına konsantre olarak daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

Kahve falında tartışarak ağlamak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına inanılır.

Kahve falında biriyle tartışıp ağlamak anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, iş hayatının düzeleceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle tartıştığını görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla tartıştığını görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında akrabayla tartıştığını görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabalarla tartıştığını görmek ileride saygın bir kimse olacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne baba tartışması görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında birilerini tartışırken görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hayallerinin peşinden gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir