AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya tohum atmak

Kahve falında tarlaya tohum atmak

Kahve falında tarlaya tohum atmak tartışma yaşayacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında tarlaya tohum atmak gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında tarlaya tohum atmak çıkılan yolculukların şans getireceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada tohum ekmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek içinin rahatlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya gübre atmak masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında tohum görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir