AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır tohumu görmek

Kahve falında mısır tohumu görmek

Kahve falında mısır tohumu görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, adım atarken çok zorlanacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, şeref ve rütbeye, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına inanılır.

Kahve falında mısır tohumu gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik şekilde ilerlemesine kendinizi hazırlamalısınız.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır tohumu ekmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mısır tohumu görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ot tohumu görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabak tohumu görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında tohumun yeşerdiğini görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında karanfil tohumu görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazı tohumu görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir