AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada mısır ekmek

Kahve falında tarlada mısır ekmek

Kahve falında tarlada mısır ekmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, dolandırılacağına, rahat edileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada mısır ekmek gördüyseniz:

  • Ani tepkileri veya anlık tutarsızlıkları en iyi şekilde yönetmeyi başarabilirsiniz.

Kahve falında tarlaya mısır ekmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada mısır ekmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasına girmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlası görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına yorulur.

Kahve falında mısır tarlasına görmek ticaretinin de hızlanacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir