AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır dikmek

Kahve falında mısır dikmek

Kahve falında mısır dikmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında mısır dikmek gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Kahve falında mısır dikmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Kahve falında tarlaya mısır dikmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına alamet eder.

Kahve falında cin mısırı görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır patlağı görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulur.

Kahve falında birine mısır vermek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaş mısır görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında çok mısır görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işarettir.

Kahve falında mısırı görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir