AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil arpa görmek

Kahve falında yeşil arpa görmek

Kahve falında yeşil arpa görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil arpa gördüyseniz:

  • Birazcık çaba göstererek bunun üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında yeşil arpa görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, belki ölümler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil arpa biçmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kuru arpa görmek daima zinde ve genç kalacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday ve arpa görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arpa şehriye görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında arpa satmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında arpa şehriye pilavı görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday arpa görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir