AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada yürümek

Kahve falında tarlada yürümek

Kahve falında tarlada yürümek elde edilen nasibin artacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada yürümek gördüyseniz:

  • Sanatla ilgili olaylar ilginizi çekebilir.

Kahve falında ekili tarlada yürümek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu tarlada yürümek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç tarlasında yürümek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında yürümek mutlu olmanın yollarını bulacağına, parasını ve işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalettir.

Kahve falında sürülmüş tarlada yürümek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında tarlada yürüdüğünü görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir