AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu tarlada yürümek

Kahve falında çamurlu tarlada yürümek

Kahve falında çamurlu tarlada yürümek kaybetmeyi göze alamayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu tarlada yürümek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında çamurlu tarlada yürümek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında tarlada çamura batmak yokluk nedir bilmeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu tarla görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamur tarla görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında çamur tarlası görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında tarla yolunda yürümek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza inanılır.

Kahve falında sürülmüş tarlada yürümek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mayın tarlasında yürümek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir