AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada tilki görmek

Kahve falında tarlada tilki görmek

Kahve falında tarlada tilki görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sorunların aşılacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tarlada tilki gördüyseniz:

  • Dostlarınızın size vereceği öğütleri iyi dinleyin.

Kahve falında tarlada tilki görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilki derisi görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, parasız kalacağına işarettir.

Kahve falında yılan ve tilki görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş tilki görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında tilki yavrusu yakalamak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına işaret eder.

Kahve falında tilki sevmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi tilki görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında tilkinin saldırdığını görmek iyi anlaşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir