AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki derisi görmek

Kahve falında tilki derisi görmek

Kahve falında tilki derisi görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, art niyetli kişilere uyacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında tilki derisi gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda başarılısınız.

Kahve falında tilki derisi görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, maceralara atılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi tilki görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tilki boğmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tilkiler görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan ve tilki görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş tilki görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ormanda tilki görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir