AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş tilki görmek

Kahve falında ölmüş tilki görmek

Kahve falında ölmüş tilki görmek büyük işlere imza atacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş tilki gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz bazı tamirat ya da hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek sıhhat kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tilki eti yemek de rahatının yerine geleceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında kurt ve tilki görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, başarıya giden yolların açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilkiyi sevmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında kedi ve tilki görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tilki avlamak onlarla gönül birliği edeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında tilki eti görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tilki tarafından kovalanmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir