AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tilki görmek

Kahve falında mavi tilki görmek

Kahve falında mavi tilki görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında mavi tilki gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Kahve falında mavi tilki görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, bereketin ve karın artacağına delalet eder.

Kahve falında tilki ve köpek görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilkinin saldırdığını görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına delalet eder.

Kahve falında tilki ısırdığını görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Kahve falında tilkiden korkmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru tilki görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilkiden kaçmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilki tarafından kovalanmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok sağlıklı olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir