AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada taş toplamak

Kahve falında tarlada taş toplamak

Kahve falında tarlada taş toplamak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, fesada bulaşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada taş toplamak gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında tarlada taş toplamak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında taşlı tarla görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada taş görmek onlar için çabalayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında tarlada altın toplamak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada buğday toplamak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada sebze toplamak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, refah içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tarlada nohut toplamak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir