Kahve falında taşlı tarla görmek

Kahve falında taşlı tarla görmek çok büyük başarı kazanacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı tarla gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz veya sizden gizleniyor olabilecek bilgileri ya da olayları araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında taşlı tarla görmek kişinin esenlik bulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada taş görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada taş toplamak hayatına yeni bir yön vereceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mayın tarlası görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya ev yapmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında tarla faresi görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalettir.

Kahve falında tarlada nane görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir