AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada altın toplamak

Kahve falında tarlada altın toplamak

Kahve falında tarlada altın toplamak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada altın toplamak gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında tarlada altın toplamak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarladan yeşil biber toplamak hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada pamuk toplamak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına alamet eder.

Kahve falında tarlada soğan toplamak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada mısır toplamak mutluluk ve huzur bulacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada marul toplamak durumunuzun iyileşeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına inanılır.

Kahve falında tarlada domates toplamak karısı şile arasının çok iyi olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada taş toplamak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir