Kahve falında tarlada taş görmek

Kahve falında tarlada taş görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada taş gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Kahve falında taşlı tarla görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada taş toplamak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada taş görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek işlerinin artacağına, büyük problemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya soğan dikmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına işarettir.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında fıstık tarlası görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir