AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada sebze toplamak

Kahve falında tarlada sebze toplamak

Kahve falında tarlada sebze toplamak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, nefsine yenileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada sebze toplamak gördüyseniz:

  • Herkese uyum sağlamaya veya diğerlerinin yolundan gitmeye çalışarak tartışmalardan kaçınıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tarlada sebze toplamak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze tarlası sulamak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işarettir.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında sebze tarlası görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sebze meyve tarlası görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, gelir kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında bostandan sebze toplamak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, ün yapmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında sebze bahçesinden sebze toplamak yapılan hataların telafi edileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir