AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan patates toplamak

Kahve falında ağaçtan patates toplamak

Kahve falında ağaçtan patates toplamak getirisi çok olan işler yapacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, isteklerini yerine getireceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan patates toplamak gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri ihmal etmemeli, askıda kalmış sorunları bir çözüm takvimi içinde ele almalısınız.

Kahve falında ağaçtan patates toplamak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına yorulur.

Kahve falında ağaçta patates görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında taze patates toplamak gelirinin de artmayacağına, de elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında yerden patates toplamak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, iş hayatında günah işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada patates toplamak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan patates toplamak helal rızık elde edeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeden patates toplamak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patates toplamak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir