AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze patates toplamak

Kahve falında taze patates toplamak

Kahve falında taze patates toplamak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze patates toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir, liderlik rolüne soyunarak işleri istediğiniz noktaya taşımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında taze patates toplamak birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze patates görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında taze incir toplamak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze kabak toplamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze mısır toplamak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında taze soğan toplamak yeni bir işe gireceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze fındık toplamak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir