AnaSayfa / Genel / Kahve falında otlu tarla görmek

Kahve falında otlu tarla görmek

Kahve falında otlu tarla görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, huzursuz olacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, zenginliğe kavuşulacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında otlu tarla gördüyseniz:

  • Koruyu bir tavır içine girebilirsiniz.

Kahve falında tarlada ot görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, dinamik olacağına delalet eder.

Kahve falında otlu tarla görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada ot toplamak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada ot kazmak sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ot tarlası görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada ot biçmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada ot yolmak kısa süre içinde işten çıkılacağına, kazancının günden güne çok artacağına alamet eder.

Kahve falında oturan inek görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir