AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada ot yolmak

Kahve falında tarlada ot yolmak

Kahve falında tarlada ot yolmak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, malın bereketinin artmasına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında tarlada ot yolmak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak veya tam tersi belli bir pozisyondan kurtulmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında tarlada ot yolmak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrık otu yolmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede ot yolmak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yolmak geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında ot yolmak büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, riske atılacağına alamet eder.

Kahve falında mezardan ot yolmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlada ot biçmek işinde çok ilerleyeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında otlu tarla görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir