AnaSayfa / Genel / Kahve falında isirgan otu toplamak

Kahve falında isirgan otu toplamak

Kahve falında isirgan otu toplamak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında isirgan otu toplamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ticari konuları veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında isirgan otu toplamak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında isirgan otu yemek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kuru ot toplamak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ot toplamak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yerden ot toplamak çok iyi mevkilere geleceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında mezardan ot toplamak yaşama hevesinden olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil ot topladığını görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil otlar toplamak bazı sorunların başgöstereceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir