AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot tarlası görmek

Kahve falında ot tarlası görmek

Kahve falında ot tarlası görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ot tarlası gördüyseniz:

  • Duygusal uyuşmazlıklar bazı sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında otlu tarla görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada ot yolmak karanlık zamanların aydınlanacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ot görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında ot tarlası görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Kahve falında tarlada ot kazmak tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada ot biçmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada ot toplamak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru ot kesmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir