AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada kabak görmek

Kahve falında tarlada kabak görmek

Kahve falında tarlada kabak görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, tartışma yaşayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalettir.

Kahve falında tarlada kabak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tarlada kabak görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak tarlası görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında kabak satmak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kabak fidanı görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı kabak görmek statü atlayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et kabağı görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak taşımak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak dağıtmak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, fakirlerin güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir