AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kabak görmek

Kahve falında sarı kabak görmek

Kahve falında sarı kabak görmek muradın olacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sağlık sorunlarının artacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kabak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir, siz kendiniz için en iyisini seçmelisiniz.

Kahve falında sarı kabak görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kabak görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kabak ve salatalık görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, küslükleri gidereceğine yorulur.

Kahve falında kabak yediğini görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında kış kabağı görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, sağlığın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak reçeli yemek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak oymak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir