AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak tarlası görmek

Kahve falında kabak tarlası görmek

Kahve falında kabak tarlası görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak tarlası gördüyseniz:

  • Olanaklarınızı doğru bir şekilde kullanmalı, parayı yalnızca kişisel doyumunuz için harcamamalısınız.

Kahve falında kabak tarlası görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada kabak görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında çok kabak görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında taze yeşil kabak görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında bal kabağı çalmak seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulur.

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak fidanı görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulur.

Kahve falında bal kabağı tatlısı görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir