AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kabağı görmek

Kahve falında et kabağı görmek

Kahve falında et kabağı görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında et kabağı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni gerçekler veya kanıtlar belli bir ilişkinin gidişatını farklılaştırabileceği için, önceden bazı tepkiler vermenizde fayda var.

Kahve falında et kabağı görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında kabak yaprağı görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak soymak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kabak ekmek görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıyırma kabak görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında kabak bulmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yanlış kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kabak yemek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında yer kabağı görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir