AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak dağıtmak

Kahve falında kabak dağıtmak

Kahve falında kabak dağıtmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında kabak dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında kabak dağıtmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, neredeyse kahrolacağına delalet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği almak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında kabak böreği görmek kazancının bereketleneceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu kabak görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak sulamak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında kabak tatlısı yemek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir