AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak satmak

Kahve falında kabak satmak

Kahve falında kabak satmak yaşamının da düzene gireceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında kabak satmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Kahve falında kabak satmak verdiği sözleri yerine getireceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza alamet eder.

Kahve falında sıyırma kabak görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bal kabağı tatlısı yemek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında bahçeden kabak toplamak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulur.

Kahve falında kabak bahçesi görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından kabak koparmak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında kabak lifi görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak istemek yolunun hep açık olacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir