AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak taşımak

Kahve falında kabak taşımak

Kahve falında kabak taşımak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kudret sahibi olacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabak taşımak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kabak taşımak şansının kendinden yana olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş kabak görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına inanılır.

Kahve falında kızarmış kabak görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında patlıcan ve kabak görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kabak tohumu görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal kabak tatlısı görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurtlu kabak yemek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak yemeği görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, küslükleri gidereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir