AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli fasulye görmek

Kahve falında renkli fasulye görmek

Kahve falında renkli fasulye görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına işarettir.

Kahve falında renkli fasulye gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi iş hayatınızı veya maddi durumunuzu geliştirmek veya güçlendirmek için kullanmalısınız.

Kahve falında renkli fasulye görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli kuru fasulye görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etli kuru fasulye yemek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında ak fasulye görmek mal ve rızkın çoğalmasına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan taze fasulye almak işlerinin açılıp kazancının artacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında tencerede kuru fasulye görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye temizlemek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah fasulye görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir