AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada fare görmek

Kahve falında tarlada fare görmek

Kahve falında tarlada fare görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hatalı yollara sapılacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada fare gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz romantizmi veya romantik fırsatları da arttırabilir.

Kahve falında tarla faresi görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tarlada fare görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek gönlünün ferahlayacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tarla suladığını görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya arpa ekmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, maneviyata yöneleceğine yorulur.

Kahve falında tarlaya yağmur yağdığını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir