AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya yağmur yağdığını görmek

Kahve falında tarlaya yağmur yağdığını görmek

Kahve falında tarlaya yağmur yağdığını görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, refah içinde yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine işaret eder.

Kahve falında tarlaya yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Ufak adımlarla ilerleyerek giderek işleri büyütebilirsiniz.

Kahve falında tarlaya yağmur yağdığını görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına rivayet eder.

Kahve falında karla karışık yağmur yağdığını görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek başarısının azalacağına, güzel günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında şakır şakır yağmur yağdığını görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulda yağmur yağdığını görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne yağmur yağdığını görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında denizin üzerine yağmur yağdığını görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda yağmur yağdığını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir