AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla suladığını görmek

Kahve falında tarla suladığını görmek

Kahve falında tarla suladığını görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Kahve falında tarla suladığını gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında yonca tarlası sulamak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çok kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sebze tarlası sulamak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında boş tarlayı sulamak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında domates tarlası sulamak neşe içinde olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Kahve falında buğday tarlası sulamak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasını sulamak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalet eder.

Kahve falında kuru tarla sulamak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Kahve falında pamuk tarlası sulamak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir