AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada marul toplamak

Kahve falında tarlada marul toplamak

Kahve falında tarlada marul toplamak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında tarlada marul toplamak gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için dil dökmenin veya zaman harcamanın manası olmayabilir.

Kahve falında tarlada marul toplamak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tarlaya marul dikmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında marul tarlası görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada marul görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya marul ekmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında bahçeden marul toplamak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet eder.

Kahve falında marul toplamak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında marul topladığını görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir