AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada soğan toplamak

Kahve falında tarlada soğan toplamak

Kahve falında tarlada soğan toplamak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada soğan toplamak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Kahve falında tarlada soğan toplamak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına delalettir.

Kahve falında tarladan yeşil soğan toplamak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, onlardan medet umacağına işarettir.

Kahve falında yeşil soğan tarlası görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan tarlası görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya soğan dikmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğan tarlası görmek beden sağlığının zarar göreceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret eder.

Kahve falında tarlaya yeşil soğan ekmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir