AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada domates toplamak

Kahve falında tarlada domates toplamak

Kahve falında tarlada domates toplamak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada domates toplamak gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Kahve falında tarlada domates toplamak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı domates tarlası görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil domates tarlası görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında tarla domatesi görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada domates görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, herkes tarafından saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında domates tarlası sulamak şansının geri döneceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tarlada kırmızı domates görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında domates tarlası görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir