AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada pamuk toplamak

Kahve falında tarlada pamuk toplamak

Kahve falında tarlada pamuk toplamak sıhhate ve saadete kavuşacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, bereketli yağmurlara, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada pamuk toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanlış giden konulardaki hatalarını veya getirdikleri yanlış yorumları kabul etmeme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında tarlada pamuk toplamak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pamuk tarlasında pamuk toplamak çeşitli kırgınlıklar olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine yorulur.

Kahve falında pamuk tarlası sulamak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pamuk tarlası görmek zor zamanlar yaşayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini pamuk tarlasında görmek kendini her konuda geliştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada pamuk görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında tarlaya pamuk ekmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil pamuk tarlası görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir