AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzunluk ölçmek

Kahve falında uzunluk ölçmek

Kahve falında uzunluk ölçmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalettir.

Kahve falında uzunluk ölçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almalısınız.

Kahve falında uzunluk ölçmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç uzunluğu görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin boyunu ölçmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında boy ölçmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kilo ölçmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yalan söylemeye işaret eder.

Kahve falında nabız ölçmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının boyunu ölçmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi ölçmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir