AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla biçildiğini görmek

Kahve falında tarla biçildiğini görmek

Kahve falında tarla biçildiğini görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarla biçildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden fayda veya yardım görmeyi umuyorsanız gecikmeler veya aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında kurumuş tarla görmek dertlerin sonlanacağına, çok kötü günler göreceğine delalettir.

Kahve falında yeşil patates tarlası görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekin tarlası sulamak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında kurak tarla görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine yorulur.

Kahve falında tarla koşmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlası sulamak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Kahve falında tarlaya pirinç ekmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında yeni sürülmüş tarla görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir