AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni sürülmüş tarla görmek

Kahve falında yeni sürülmüş tarla görmek

Kahve falında yeni sürülmüş tarla görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ayrılık yaşanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, hastaysa şifa bulacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında yeni sürülmüş tarla gördüyseniz:

  • Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor.

Kahve falında yeni sürülmüş tarla görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, azalacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada bir sürü yılan görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürülmüş tarlada yürümek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürülü tarla görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü yeni elbise giymek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü yeni ayakkabı görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü yeni doğmuş bebek görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir