AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurak tarla görmek

Kahve falında kurak tarla görmek

Kahve falında kurak tarla görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, rahat şekilde geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında kurak tarla gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren ya da gayretlerinizin karşılığını görmenizi sağlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kurak tarla görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kurak arazi görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurak toprak görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işarettir.

Kahve falında kuraklık görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada altın bulmak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada nohut görmek kötü yollara gireceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasından mısır toplamak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada tütün toplamak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir