AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan saklanmak

Kahve falında babadan saklanmak

Kahve falında babadan saklanmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babadan saklanmak gördüyseniz:

  • Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin.

Kahve falında babasından saklanmak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında babadan saklanmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, arabuluculuk yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta saklanmak kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, uzaktan haberler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında koşmak ve saklanmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete saklandığını görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında savaşta saklanmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, parasının her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında balkonda saklanmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta saklanmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir