AnaSayfa / Genel / Kahve falında kale görmek

Kahve falında kale görmek

Kahve falında kale görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kale gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlasını isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında kale suru görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kaleci görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kaleye top atmak ancak yılmayacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaleci olmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaleden düşmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde kale görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında kalecilik yapmak maddi zarara gireceğine, elindeki işi rayına oturtacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan kale görmek aile içinde de bereketin artacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir