AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş tarhana görmek

Kahve falında kurutulmuş tarhana görmek

Kahve falında kurutulmuş tarhana görmek şansının ve bahtının açık olacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, anlaşmalardan cayılacağına rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş tarhana gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı, sanatsal, estetikle bağlantılı başlıkları veya ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda karışık olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında kurutulmuş tarhana görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında tarhana kurutmak iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana yapmak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında kuru tarhana almak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana dağıtmak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana karmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlanmış tarhana görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tarhana yemek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir