AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana kurusu görmek

Kahve falında tarhana kurusu görmek

Kahve falında tarhana kurusu görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, enerjisini toplayacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, geçim derdinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana kurusu gördüyseniz:

  • Daha da enteresanı şu, diğerleri sizi isteyerek bir çuval inciri berbat ediyor gibi görebilirler.

Kahve falında kuru tarhana yemek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru tarhana almak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru tarhana görmek çok iyi giden işlerin duracağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana kurusu görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana yapmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana satmak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine işarettir.

Kahve falında tarhana çorba yapmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına işarettir.

Kahve falında un tarhana görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir