AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana kurutmak

Kahve falında tarhana kurutmak

Kahve falında tarhana kurutmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana kurutmak gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Kahve falında tarhana kurutmak çözüm yolları bulamayacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş tarhana görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birinden tarhana almak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hamur tarhana görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına işaret eder.

Kahve falında tarhana yemek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaş tarhana görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, yersiz yere suçlanacağına delalet eder.

Kahve falında tarhana çorbası içmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana yaptığını görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, kederden ve stresten kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir