AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana ovmak

Kahve falında tarhana ovmak

Kahve falında tarhana ovmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, hile ile mal elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana ovmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekleri yanlış yorumluyor ya da çarpıtıyor olabilir.

Kahve falında tarhana ovmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sırtını ovmak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Kahve falında lavabo ovmak daha rahat para kazanacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını ovmak hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine inanılır.

Kahve falında ayak ovmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında tencere ovmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtı ovmak güçlükle elde edilecek başarı, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında bacak ovmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir