AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana almak

Kahve falında tarhana almak

Kahve falında tarhana almak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, batıl amele, kederleneceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında pişmemiş tarhana görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulur.

Kahve falında kurtlanmış tarhana görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana firiği görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana kurusu görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hamur tarhana görmek tecrübelerini aktaracağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana ufalamak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında tarhana yemek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tarhana çorbası görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir