AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana pişirmek

Kahve falında tarhana pişirmek

Kahve falında tarhana pişirmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana pişirmek gördüyseniz:

  • Değişim başlıyor.

Kahve falında tarhana pişirmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tarhana karıştırmak ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana ovmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana firiği görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana hamuru görmek mutluluk bulacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana hamuru yapmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tarhana içmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir